Steeds meer mensen willen zelf Bitcoins kopen, om erin te handelen of om ze te bewaren in de hoop dat ze de aankomende tijd meer waard worden. Je kunt cryptocurrency zoals Bitcoin en Ethereum niet bij een bank kopen, zoals dollars en Britse ponden. Mogelijk verandert dat in de toekomst, maar op dit moment kun je alleen Bitcoins kopen op een cryptocurrency exchange.

Onder invloed van de snelgroeiende populariteit van cryptocurrency is er niet alleen een wildgroei aan cryptomunten maar ook aan cryptocurrency beurzen. Wil jij investeren in Bitcoin? Natuurlijk, beleggen in Bitcoin is risicovol, maar wellicht ook een unieke kans binnen een nieuwe wereld vol met onbekende risico’s en technologische mogelijkheden. Bitcoin is een unieke nieuwe belegging die past in het digitale informatietijdperk van het internet.
Bitcoin heeft niet alleen de grootste marktkapitalisatie, maar is vooral het meest veilige betalingsnetwerk dankzij een algoritme en een rigoureus consensus algoritme waarbij alleen op basis van een eensgezindheid van een overweldigende meerderheid binnen de Bitcoin gemeenschap een verandering kan worden doorgevoerd. Bitcoin is niet te censureren!

Een makkelijkere manier om crypto’s te kopen

Dat Bitcoin bezig is de wereld te veroveren is duidelijk! Bij eToro koop je cryptovaluta’s zonder stortingskosten met een grote verscheidenheid aan betaalmethoden, zoals creditcard en PayPal.

eToro geeft beleggers, van beginners tot experts, een alomvattende handelservaring in crypto’s, op een krachtig maar gebruiksvriendelijk platform.

Je kunt al met een relatief kleine inleg van zowel stijgingen als dalingen – zonder allerlei ingewikkelde voorwaarden en technische kennis. Een ander groot voordeel van handelen via eToro, is het gebruiksgemak. Je kunt voor een bijzonder korte periode positie innemen, en gebruik maken van stop-loss faciliteiten. Ook bieden ze een gratis en vrijblijvend demoaccount!

Voordelen beleggen btc

Kortom, handelen in Bitcoins via eToro:
Zowel anticiperen op stijgingen, als dalingen
Beleggen al met een kleine inleg mogelijk
Gereguleerde aanbieder
Beleggen met gratis demo account